09 January 2012

Hetero, Metro... retro!!!



   Jeste li se ikada pitali šta ste, tj u koji koš da se strpate? Mislim, sada je „in“ da se lepe etikete, pa rekoh da postavim i ovo malo škakljivo pitanje.... i da pokušam da dam neke odgovore.
  Nekada se možda i znalo šta je muško, a šta žensko.. danas... pa... potrebne su definicije, jer moderni, uglobljeni svet traži da se udefiniše sve.
 Ako ste recimo zainteresovani za suprotni pol, to još ne znači da ste muško, jer po modernim standardima, morate da se depilirate!!! Da čupate obrve... da se pečete u roštilju zvanom solarijum. Da izgledate kao napufana pudlica, o famoznoj teretani i obaveznim tatooima, neću ni da pričam.... A i žene koje vam se sviđaju moraju da budu plastične, pune kolagena, silikona i takođe roštiljane.... ne nužno tim redosledom... nešto može i da fali, mislim kod žena... ali plastik, smooth look (fuuj) ne sme!
 Ovako je barem bilo dok se nije pojavila „SEK-A“, ili kako je od milja nazivaju „SFK-a“, (to nije akronim od Svetske Fabrikovane Kurve, mada bi mogao da prođe.. ) Ovakva definicija modernog muzškarca se još i nazivala Metroseksualac, ili osoba koja je u sebi objedinjavala i muške i proklamovane ženske osobine.... Odjednom, se iza prikrajka javljamo mi „normalni“, momci, ljudi koji ne depiliramo sebe, koji ako se i tetoviramo, stavljamo klasične muške tatooe, kojima je roštilj uređaj za pečenje mesa, a ne sredstvo ulepšavanja, koji traže „natural look woman“ (ovo je namerno na engleskom).... e, mi smo retroseksualci.... za koje se kaže da su nusproizvod gore pomenute Krize.
 Da rezimiram.
   Ne depiliram se, kozmetiku upotrebljavam po želji, volim natural look kod žene, psujem... ponekad mogu da se satima smejem gluzpim šalama, podrigujem, prdim, gledam utakmicu omiljenog tima kada se skupi dobro društvo, znači...

 JA SAM RETROSEKSUALAC I PONOSIM SE TIME

No comments: