06 May 2011

Dekintos omiljena turistička destinacija ove sezone

Najbolje odmaralište!!!!




Jedna od najpoznatijih plaža Dekintosa sa čuvenim vodoskokom


BEOGRAD, 2. maj 2011. (Njuz) – Prema istraživanju Turističke organizacije Srbije, Dekintos će ove godine biti najpopularnije mesto za odmor građana Srbije.


U istraživanju koje je obuhvatilo 5.000 punoletnih građana, čak 71.9 odsto njih se izjasnilo za Dekintos kao ovogodišnji izbor za letovanje. Najveći procenat ovih ispitanika izjavili su da se na Dekintosu letovali i prošle godine, tako da njihova odluka da se i ovog leta opredele za istu destinaciju, samo potvrđuje da je reč o novoj turističkoj aktrakciji, koja će po svemu sudeći narednih godina biti hit među Srbima.


Kao najveće prednosti, ispitanici su naveli mogućnost da odu na ovo letovalište kad god požele bez rezervacija, kao i veoma pristupačnu cenu.


- Popularnost Dekintosa sve je veća iz godine u godinu – navodi Bisera Martić iz Turističke organizacije Srbije – To je jako udobno mesto na kome se posetioci osećaju kao kod kuće, a i put do njega je veoma siguran i bezbedan. Do sada nije zabeležena nijedna saobraćajna nezgoda na putu do Dekintosa.


Na Dekintosu se nalaze neke od najposećenijih plaža poput Ade Ciganlije ili Štranda, gde je uvek živo, a u kafićima i klubovima svi konobari govore srpski jezik, a prema izjavama većine muškaraca koji su učestvovali u istraživanju „devojke su lepše nego na drugim destinacijama“. Povrh toga, na svim mestima se prima Dinar kao sredstvo plaćanja. Sve ovo čini Dekintos idealnim mestom za odmor prosečnog stanovnika Srbije, navodi se u ovom istraživanju.


Istok Pavlović

www.njuz.net 

No comments: