14 February 2011

Love, love... love.... who needs it...


Pošto su se danas svi nekako raspisali o ljubavi, a meni je od toga muka.... as usual, idemo malo ekstremno u centar sredine.












Vikiliks otkriva: Slobodan Milošević je mrtav!


Vikiliks, 1. decembar 2010, (Be92, Njuz) – Nakon niza senzacionalnih saznanja objavljenih na sajtu Wikileaks.org, danas je iz poverljive dokumentacije procurelo i da je bivši predsednik Jugoslavije i SPS-a Slobodan Milošević umro još marta 2006. godine. Ova informacija do Vikiliksa došla je preko jedne depeše koju je uputio Miloševićev najbliži prijatelj i saradnik Ričard Holbruk.

Nakon saznanja da je premijer Italije Silvio Berluskoni šarlatan koji priređuje zabave sa mladim devojkama bez prisustva svoje žene i da nije mnogo ozbiljan političar, te da ministar inostranih poslova Vuk Jeremić nije pozvao Srbe s Kosova da izađu na izbore uprkos tome što je obećao da ih neće pozvati, ovo saznanje je dodatno uzdrmalo srpsku i svetsku javnost.

Osim informacije da je Milošević mrtav, kroz razna dokumenta sledi da je najverovatnije umro od srca, a šta je tačan razlog za prestanak rada ovog vitalnog organa još nije poznato. Moguće je da se radi o istovremenom otkriću tople vode koje je koincidiralo s datumom njegove smrti.
Politički analitičar i profesor Predrag Simić ocenjuje da ova informacija za njega ne predstavlja preterano iznenađenje, ali da bi mogla da utiče na rad suda u Hagu i na eventualno prekrajanje istorije.
- Nije isključeno – dodao je Simić – da preko Vikiliksa saznamo i da je ubijen preminuli premijer Zoran Đinđić, što bi moglo dovesti do domino efekta u svetskim diplomatskim krugovima. Recimo, mogli bismo doći do informacije i da je Kim Il Sung zapravo odavno mrtav ili da je Adolf Hitler izvršio samoubistvo.

Pera the Kontraš

No comments: