15 February 2011

Doom of ours

Nema više ničega! Sve je nestalo! Pojeftinilo! 

Pojeftinilie su i nestale ljudske vrednosti. Danas je sve tako lako falsifikovati, predstavti boljim ili drugačijim. Sve je postalo iluzija! 

Lepota? Ha, uz pomoć hemije, photoshopa... i ostalih pomagala svako postaje lep. 

Prijateljstvo, šta beše to.... aha, to je ono kao trebaš mi, trebam ti. Kad te iskoristim, bacim te i šta me je briga!? To li je? 

Ljubav, ah da.... malo uvaljivanja, žvaljavljenja, davanja, skrivanja - opaljivanja i tako toga, je li to ta famozna ljubav???  Barem je takvom predstavljaju!

Deca, šta su deca sada? Pa, ako prihvatite savete "stručnjaka", deca vam ne trebaju, osim kao investicija....???? 

Razgovor? Šta je sada razgovor? wtf, lol, telefon, chat, email, skype..... pa jebote komšije se skupljaju na četu, a žive vrata do vrata???!!! 

Knjige? Kakve knjige, što da čitate, kada se sve može prepričano naći na NET-u!? 

Hrana? 
Šta, da kuvate? 
Ma hajde molim vas, em je skupo, em je sporo, em je nepraktično?! Jedite u Mekdonaldsu.

Učenje? Marljivost? 
Ma, neeee..... šta će vam to.... najbolje je da, ako ste žensko nađete sponzora, postanete "pevaljaka" i pevate u slavu "dijamanata, rubina" i šopinga u jednom gradu.... ali to nisu ni Pariz, ni Nju
Jork, ma nije ni London?!! Ako ste muško, budite malo "žestoki"!? 


Sve što je ikada vredelo kod ljudi, sada je izvrnuto naopačke, prave vrednosti se ne prepoznaju u moru laži i prevara, a kada ih i sretnemo, mi ih u svojoj slepoći odbacujemo. Šta će biti sa nama? Neznam, ali plašim se da ćemo biti zbrisani kao dinosaurusi. Jer, doći će dan, kada će nam biti rečeno: "DOSTA, NEMA VIŠE!" kada će nam biti rečeno samo jedno:

KRAJ

No comments: