25 January 2011

ccccccc ali nije ++

Talk, talk, talk... but she have her own mind 
Da ne bude zabune, ovaj razgovor samo prenosim, nisam učestvovao u njemu.


Sledi tekst:


"Pričao sam neki dan sa prijateljicom. Požalila mi se da je nepravda, da se za muškarca koji spava svako malo sa drugom djevojkom, kaže da je veliki frajer, a za djevojku koja spava sa više muškarca, da je kurva.
Odgovorio sam joj:
- Ključ koji otvara veliki broj brava, je odličan ključ. Ako istu bravu otvara više različitih ključeva, onda je to loša brava.
Nije htela više sa mnom da razgovara."
UPOZORENJE
Koliko god smatrate da je ova kratka pričica tačna & poučna, ne raspravljajte sa lepšim polom na tu temu!


Kao što možete videti iz ovog teksta, muško-ženski odnosi su komplikovaniji od rešavanja kvadrature kruga, ili trisekcije ugla. Za ova dva možda će se i naći rešenje, ali za odnose između polova ne.

4 comments:

Anonymous said...

"Prijateljica" nije u pravu, ovog puta stajem na stranu muškaraca, mada naziv za bravu itd. Nazvala bih to drugačije, duševne žene koje čine dobro muškoj populaciji, pa doduše zavisi koliko su duševne, a koliko nisu.... duševne.

Po mom mišljenju žene su same krive za takvu, novonastalu situaciju i ne bi trebalo da se žale....

Nenad Kanelić said...

Što, pa valjda treba neko da bude i duševan, da kad ga lepo zamoliš, učini uslugu? To je lepo, njoj lepo, njemu lepo... šta tu ima loše. Osim ako..... ne naprave prikolicu... e onda....

The Seeker said...

Жене, жеееенеее!!!!

Ребека,како је лепо када се дама сети старог, доброг Српског израза "душевне", ружно је за жену рећи курва, мада има и таквих. Али оне имају своју тарифу. Оне то раде као свој посао, као што ја цртам, зидар зида... и тако то. То, што ми, како би Шоне рекао, китоносци, не поштујемо жене, то је наша кривица, не само женска. Мислимо да смо богом дани, а нисмо.

Што се тиче кључа, уф, све зависи.. од кључара, тј, власника истог. Џабе и калауз, ако немаш у глави.

Anonymous said...

Never allow someone to be your priority while you're just their option!